Servei de menjador

L’escola disposa de cuina pròpia gestionada per l’empresa 7 i TRIA.

En la confecció dels menús s’ha tingut en compte que els aliments siguin variats i els menús equilibrats. L’estructura bàsica del dinar està formada per:

  • un primer plat a base de verdures amb patates, pasta, arròs o llegums.
  • un segon plat a base de carn, ou o peix, que assegura una aportació correcta de proteïnes, juntament amb una guarnició a base d’amanides variades o patates.
  • les postres, que són, generalment, fruita pròpia del temps o iogurt natural.
  • la beguda, que és aigua.

Els dinars es programen per períodes trimestrals i ocasionalment hi pot haver algun canvi.

Menús Escolars Curs 2024-2025

Projecte Servim-nos

Servim-nos com a casa és un projecte fonamentat en l’acte que els mateixos infants se serveixin el menjar i es regulin el grau de sacietat. Els infants s’organitzen amb la resta de companys i companyes, acompanyats pels seus referents adults, per establir el funcionament del menjador, assolint un important grau d’autonomia i maduració personal. El menjador esdevé un espai d’aprenentatge, convivència i participació, on l’infant és l’actor principal de l’acció educativa.

Menjador Cuina Escola Tàber Barcelona