El passat 13 de maig vam celebrar la FesTàber del 2023 dedicada a l’art. Com cada any ho organitzen les famílies de segon i després d’uns dies patint per si plouria es va poder celebrar sense problemes. Més de cinc hores de festa on les famílies van poder gaudir de totes les activitats preparades; ballant al gimnàs i fent percussió amb el cos, pintant cares, fent fotos, participant en una gimcana buscant obres d’art amagades, jugant a bàsquet, a escacs o deixant volant la imaginació creant minimons hi construïnt Kapla.

Va començar el dia molt aviat amb una cursa pel parc de l’oreneta, amb un recorregut nou que va agradar molt, després el so dels timbals del percutàber acompanyats amb els gegants de l’escola es va donar la benvinguda a la festa.

Es va inaugurar un mural d’art al pati de l’escola, pintat i creat pels nens i nenes de segon. Ho van fer durant un procés creatiu que va durar diferents dies, dirigits i acompanyats sempre per l’artista i escultor German Consetti. Un mural que dona color al pati i deixa un record per a l’escola del FesTàber d’enguany.

Durant la festa es va poder comprar al Taberencants, organitzat per la comissió solidària de l’AFA, hi havia tota mena d’objectes de segona mà que havien aportat prèviament les famílies de l’escola. Els diners recaptats es reinvertiran a l’escola.

Les nenes i nens de segon van fer un repertori d’alguns balls del Dansa Ara que van fer al Palau Sant Jordi el passat 29 de març.

El bar de la festa no va parar de vendre beguda i menjar per tots els assistents. A la rifa es van sortejar més de quaranta lots amb llibres, entrades de cinema, de teatre, de museus… Totes les comissions de la festa van treballar de valent perquè la FesTàber fos un èxit i així va ser.

La festa va acabar amb un concert de música en directe i es va posar punt i final al FesArt FesTàber 2023!!!