El passat divendres 16 de desembre a Tàber vam estrenar la primera edició del Tàbernadal!

Una nova festa molt emotiva i participativa on tota la comunitat educativa vam compartir una tarda ben especial. Va començar amb la cantada de la Nadala al pati de l’escola per part de tot l’alumnat, en acabar totes famílies van poder participar als tallers organitzats arreu de tota l’escola per l’alumnat de 6è, amb la col·laboració de l’equip de mestres. També tothom va gaudir d’una exquisida xocolatada feta per les cuineres de l’escola a un menjador ben engalanat.

Vam poder gaudir dels tallers de fang, de maquillatge nadalenc, de figures de plastilina nadalenques, de papiroflèxia, de corones nadalenques naturals, de postals de Nadal, de karaoke, de balls i fins i tot hi va haver una petita obra de teatre inspirada en la pel·lícula de “Solo en casa” feta amb molt d’amor per un grup d’infants de 6è, que va fer riure molt a tothom!

També volem destacar la celebració d’una nova edició del TàberEncants al pati per part de la comissió solidària de l’AFA que va ser tot un èxit! 

Moltíssimes gràcies a tothom per la vostra participació. Llarga vida al TàberNadal i visca l’escola Tàber! Us deixem algunes fotos d’aquest dia.